Blog
Bizonytalan ideig szünetelünk
2012-02-19  |  0 hozzászólás

Nos az utolsó bejegyzésünk 2011 májusában került fel, így mondhatjuk, hogy majd egy évig hozzá se nyúltunk az oldalhoz. Ez persze sok mindennek köszönhető, de leginkább a tartalom hiányának.

[...]
Momiji Japán nyelviskola
2011-05-10  |  0 hozzászólás

"Egészen pontosan 2010 őszén kezdtem el járni a Momiji japán nyelviskolába, abból a megfontolásból, hogy én majd megtanulok japánul. De, hogy ez miként fog megvalósulni, bírni fogom-e, vagy lehet, hogy pár óra után azt mondom, köszönöm nekem elég? Kétségek között voltam, de aztán egy-kettőre eloszlottak a bizonytalanság felhői."

[...]
Mi várható idén?
2011-04-02  |  0 hozzászólás

Nos, mint látjátok itt a tavasz végre. A jó időnek és a hosszú nappaloknak köszönhetően, mint sokan, mi is újult erővel nézünk szembe az év további megpróbáltatásaival. Elsődleges feladatunk nem más, mint az NMU Film Corporation-nel folytatott közös egész estés film, a Besurranók forgatásának befejezése és teljes utómunkájának elkészítése.

[...]
MWC2011 Rövid beszámoló
2011-02-15  |  0 hozzászólás

Minden évben megrendezésre kerül a Mobile World Congress nevezetű esemény, amelyre immár másodszor megyünk ki, hogy a Mobilarena.hu-nak segítsünk a cikkekhez tartozó videók felvételében, utómunkáj [...]

Újra itt vagyunk!
2010-10-10  |  0 hozzászólás

Sziasztok! Hossssszú ideje már, hogy hírt adtunk magunkról, így valószínűleg sokan elfelejtették, hogy egyáltalán létezünk. De vajon ez alatt az idő alatt csak üldögéltünk és nem csináltunk az égadta világon semmit? Részben :)

[...]

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés