Blog
Mi várható idén?
2011-04-02

Nos, mint látjátok itt a tavasz végre. A jó időnek és a hosszú nappaloknak köszönhetően, mint sokan, mi is újult erővel nézünk szembe az év további megpróbáltatásaival. Elsődleges feladatunk nem más, mint az NMU Film Corporation-nel folytatott közös egész estés film, a Besurranók forgatásának befejezése és teljes utómunkájának elkészítése.

A film várhatóan ősszel kerül a közönség elé, ezért igyekszünk a legtöbbet kihozni magunkból, hogy időben elkészüljünk. Sajnos többek között emiatt sem tudjuk az ez évre tervezett kis film ötleteinket leforgatni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz mit feltöltenünk. Több kisebb videós, webes és más jellegű projektek is futnak jelenleg párhuzamosan melyekről egyelőre nem írhatunk, de hamarosan mindenre fény derül :)

Tavasz, nyár, ősz és tél?

Tervezünk egy 4 részes pár percest, melyben egy Budapesten élő lány életét mutatjuk be a tavasz, nyár, ősz illetve tél színeiben. A mini sorozat első része tavasz végén, utolsó része pedig 2012 februárjában várható, mely után az egész egybefűzve is megtekinthető lesz majd itt, illetvek videómegosztókon. Tovább infók később.

 

Az oldallal kapcsolatban: hamarosan végleges formáját ölti, galéria tartalom még várni kell kicsit, illetve a fórum is készül. Mára ennyi fért bele, nem sokára új tartalmak. Amennyiben többet szeretnétek megtudni a Besurranókról, úgy csekkoljátok az NMU oldalát!

(Kötelező)
(Kötelező)

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés