Filmek
Samsung Galaxy Tab teszt
2011-02-06  |  1 hozzászólás

A Samsung Galaxy Tab-ről készítettünk egy videót a Samsung és a Mobilaréna.hu felkérésére. A filmben Khell Bogdán és Bodnár Csaba tesztelik a gépet és informálják a nézőt hasznos tulajdonságairól. A videót Canon 7D-vel vettük fel 1 nap alatt, melynek belső helyszíne a Photoplanet.hu stúdiójának egy berendezett szobája lett. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget. Az utómunka 2 napot [...]

Samsung Bada Developer Day
2010-12-09  |  0 hozzászólás

A Samsung és a Mobilarena közösen hirdette meg a 2010.05.28-án megrendezett bada Fejlesztői Napot, melyről egy összefoglaló videót készítettünk a számukra.

A forgatás egy, az utómunka 2 napot vett igénybe, módosításokkal együtt.

[...]
Gundel Étterem
2010-03-09  |  0 hozzászólás

Egy rövid ismeretterjesztő film a Gundel Étteremről, mely a Gundel KárolyVendéglátóipari Szakképző Iskola által hirdetett pályázatra készült. A filmet első helyezéssel díjazták.

[...]
Mobile World Congress 2010
2010-02-15  |  0 hozzászólás

Az évente megrendezett Mobile World Konferencián voltunk Barcelonában a Mobilaréna csapatával. Feladatunk többek között fotóanyagok és rövid videók készítése volt az eseményen bemutatott telefonokról, interjúkról, előadásokról.

A felvett és helyszínen megvágott anyagok rögtön feltöltésre kerültek, hogy az online magazin olvasói mielőbb értesülhessenek a legfrissebb hírekről.

[...]
Mobilarena Intro 2010
2010-02-12  |  0 hozzászólás

A Mobilarena.hu című honlapnak készített kezdőanimáció saját videói számára.

[...]
Ex-Noise - Blue Cold Fire
2010-02-02  |  0 hozzászólás

Az Ex-Noise zenekar Blue Cold Fire című számára készült bemutatkozó videoklipje.

Csapatunk első videoklip forgatása 2007 őszén történt, így a nyers felvételek minősége kicsit gyengébbek a ma elvárt színvonalnál. Az utómunka nagy része 2009-ben készült el.

[...]
Mindig veled
2008-04-13  |  0 hozzászólás

"Vannak reggelek amikor azt gondoljuk, igen ma is egy jó napnak nézünk elébe.. de nem biztos, hogy mindig úgy alakulnak a dolgaink, ahogy azt szeretnénk." Egy gimnazista lány hétköznapjába nyerhetünk bepillantást, melyet egy mindennapi kommunikációs eszköz jelentősen meghatároz. A Szent György Szakközépiskola Videóműsor moduljának 3. félévére készült vizsga film. Téma: Mobil telefon.

[...]
Zaaron Legendája
2007-06-08  |  1 hozzászólás

Nina (Géczi Noémi) egy átlagos lány, hétköznapi örömökkel és gondokkal. Vagy nővérével, Rebekával (Kuti Mónika) járja a várost, vagy épp legújabb randijára készül. Egy nap azonban természetfeletti erők bukkannak fel a parkban, és rögvest a megszeppent lány életére törnek. A biztos haláltól egy hirtelen felbukkanó idegen és különös lány, Karen (Molnár Veronika) menti őt meg.

[...]

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés