Filmek
Zaaron Legendája
2007-06-08  |  1 hozzászólás

Nina (Géczi Noémi) egy átlagos lány, hétköznapi örömökkel és gondokkal. Vagy nővérével, Rebekával (Kuti Mónika) járja a várost, vagy épp legújabb randijára készül. Egy nap azonban természetfeletti erők bukkannak fel a parkban, és rögvest a megszeppent lány életére törnek. A biztos haláltól egy hirtelen felbukkanó idegen és különös lány, Karen (Molnár Veronika) menti őt meg.

 

Nina azt hiszi, mindez csak egy rossz álom, hiszen démonok és őrangyalok nem léteznek, ám Karen és társa, Chris (Madarász Péter) nemsokára felfedik előtte a hihetetlen valóságot: egy Atranis névre hallgató másik világból érkeztek ők a Földre azzal a céllal, hogy felkutassák egykori nagyhatalmú vezetőjüket, Zaaront. Népüket egy gonosz hadúr, Vincent (SzöllőskeiBalázs) és csatlósai kiirtották, ám Zaaron lelke végül megmenekült, és utat tört egy másikvilágba...ide, a Földre. Karen és Chris úgy vélik, csakis Vincent támadhatta meg Ninát, ami két dolgot jelenthet: 1. valamiért fontos neki a védtelen, földi lány, 2.: épp ezért meg kell őt óvniuk! Nina gondtalan, hétköznapi élete ezennel véget ért, hiszen nemsokára döntő szerepe lesz két földönkívüli nép háborúskodásának végkimenetelében. A csata ezúttal a Földön folytatódik...

Rendező: Szöllőskei Balázs, Túri Zoltán

Operatőr: Szöllőskei Balázs

Szereplők: Géczi Noémi, Madarász Péter, Molnár Veronika, Siklósi András, Szöllőskei Balázs, Hutvágner Csaba, Kuti Mónika, Táborosi Márk

Világosító: Madarász Péter, Túri Zoltán, Géczi Noémi

Speciális effektek: Szöllőskei Balázs

3d modellek: Túri Zoltán

Harc koreográfia: Siklósi András, Madarász Péter

Hangmérnök: Szöllőskei Balázs

Műfaj: Akció / Fantasy

Hossz: 44 perc

Megjelenés éve: 2007

Felbontás: 720x576

Hozzászólások

Dave mondja:
2011. június 16. Csütörtök 12:02#1
Király a film! ügyesek az effektek, fôleg a helyszínváltozás a Karen VS Morrick harcnál. Chris VS Morrick fight és Nina berserk showdown a legütôsebb! Jók az átvezetô képsorok és a zeneválasztás is! Keep it that way!
(Kötelező)
(Kötelező)

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés

Kategóriák