Blog
Momiji Japán nyelviskola
2011-05-10

"Egészen pontosan 2010 őszén kezdtem el járni a Momiji japán nyelviskolába, abból a megfontolásból, hogy én majd megtanulok japánul. De, hogy ez miként fog megvalósulni, bírni fogom-e, vagy lehet, hogy pár óra után azt mondom, köszönöm nekem elég? Kétségek között voltam, de aztán egy-kettőre eloszlottak a bizonytalanság felhői."

 

momiji-pic.jpgA Momiji egy magániskola, ahol japánul tanulhat bárki, akit érdekel a nyelv és a kultúra. Különlegessége, hogy kis létszámú csopotokra vannak osztva a diákok, aminek köszönhetően sokkal családiasabb a légkör, és a tanulás is egyszerűbb, mivel ha esetleg elakadna valaki, van idő elmagyarázni. Egyszóval elégedettek voltunk... kivéve a honlapjukkal :)

Az oldalon látszott, hogy bizony már jó pár éves, ráadásul a kialakítása sem volt túl felhasználóbarát. Így arra gondoltunk, hogy mi lenne ha kicsit felfrissítenénk, hiszen annyira tetszik nekünk az iskola, hogy szeretnénk, ha minél több emberhez jutna el a híre.

 

Pár hónapja felvetettük az öltetet a cég vezetőjének, és el is kezdtük a munkálatokat. A cél, egy letisztult, könnyen kezelhető, egyszerű, mégis tartalomban gazdag, könnyen frissíthető oldal elkészítése volt. Ehhez mi a Wordpress motort ajánlottuk, mivel ingyenes, és rengeteg funkcióval rendelkezik, illetve kapcsolható hozzá. Ez a része nem is volt igazán kérdéses, inkább az oldal arculata. Több wordpress-es minta oldalt is mutattunk nekik, hogy körülbelül milyeneket tudunk megvalósítani számukra viszonlyag rövid időn belül.

 

Miután meglett az irányvonal, elkezdtük a tervek elkészítését, majd sitebuildelését, illetve a szükséges pluginok beszerzését. Ezekután bekértük az esetleges tartalmakat, feltöltöttük, majd tartottunk egy kis tutorialt a wordpress adminjából, hogy a későbbiekben könnyedén tudják használni az oldalt. Ez így pár sorban elég gyors procedúrának hangzik, de munkánk és egyéb elfoglaltságunk miatt, ez bizony több hónapot vett igénybe. De elkészült!

 

Momiji Japán Nyelviskola - www.momiji.hu

 

Örülünk, hogy ezzel támogathattuk az iskolát, és reméljük, hogy minél több érdeklődő dönt úgy, hogy a Momijiben kezdi el a japán nyelv tanulását.

(Kötelező)
(Kötelező)

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés