Blog

Röviden összefoglalva egy olyan csapat vagyunk, akik leginkább filmezéssel és azon belül is videó utómunkával foglalkoznak, de mivel van hely, nyugodtan kifejthetjük hosszabban is a történetünket.


2005-ben kezdtük a filmezést hobbi szinten, melyben nagy szerepet játszott a digitális trükk, utómunka készítése is, még alapszinten. 2006-ban leforgattunk egy 45 perces független filmet, melyet 2007 Júniusában be is mutattunk a Rózsa művelődési házban a nagy közönségnek Zaaron Legendája címmel. Ekkor csapatunk még a 'Dragon Air Movies' névre hallgatott, majd 2008 elején megváltoztattuk nevünket 'Gaiden Effects'-re.

 

 

A japán GAIDEN szó (ejtsd: gájden) többek között annyit jelent: mellékszál, melléktörténet.Sok fantáziát láttunk a szó jelentésében, és mivel nem titkoltan nagy rajongói vagyunk a japán kultúrának, ezt a nevet választottuk. Ez a szó áll legközelebb tevékenységük jellemzéséhez, ugyanis legfőbb célunk, hogy alternatív kapukat nyissunk hazánkban a magyar film és utómunka terén.

 

2009-től kezdve folyamatos tapasztalatszerzés mellett igyekszünk a lehetőségeknek megfelelően bővíteni eszköztárunkat, melynek eredményeképpen egyre több mindenbe vágjuk fejszénket: A 2 és 3 dimenziós digitális utómunka mellett jelenleg leginkább rövid és nagy játékfilmek, zenei videoklipek, illetve webdesignok készítésével foglalkozunk. 

 

Amennyiben többet szeretnél tudni rólunk, netán kapcsolatba lépni velünk, úgy keress meg minket facebook illetve twitter csatornánkon, vagy írj az info@gaideneffects.hu e-mail címünkre!

További jó böngészést kívánunk!

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés