Blog
Újra itt vagyunk!
2010-10-10

Sziasztok! Hossssszú ideje már, hogy hírt adtunk magunkról, így valószínűleg sokan elfelejtették, hogy egyáltalán létezünk. De vajon ez alatt az idő alatt csak üldögéltünk és nem csináltunk az égadta világon semmit? Részben :)

 

whatsup.jpg

Viszont amikor belefáradtunk az ücsörgésbe kimozdultunk és felvettünk ezt-azt, majd bátorkodtunk feltölteni őket a világhálóra, hogy mindenki kénye-kedvére megnézhesse és véleményezhesse amennyiben késztetést érez rá.

De, hogy miket is csináltunk, illetve mivel foglalkozunk most? Mindenfélével, az intró animációktól kezdve a riportfilmeken keresztül a nagy egész estés játékfilmig. Igyekszünk sok mindenben kipróbálni magunkat a lehetőségekhez mért felszereléssel a lehető legjobb technikai és tartalmi formában. Szóval ne habozzatok, nézzetek körbe nálunk, és amennyiben megosztanátok gondolataitokat bármelyik alkotásunkkal kapcsolatban, megtehetitek az adott film adatlapján. Az oldal bizonyos részei még feltöltés alatt vannak sajnos, így amennyiben zsákutcába ütköznétek (fórum), próbáljátok később, vagy írjatok az info@gaideneffects.hu címre és utánanézünk.

 

Ha tetszik nektek amiket művelünk, és kiváncsiak vagytok az újabb ténykedéseinkre, akkor ne felejtsetek feliratkozni a hírlevelünkre, vagy kövessetek minket twitter illetve facebook csatornáinkon!

Hamarosan, egészen pontosan február 12-étől elég sűrű frissítések lesznek, így érdemes lesz ránk nézni. Addig is viszont rögtön ajánljuk legújabb, a Samsung Galaxy Tabről készített videónkat!

(Kötelező)
(Kötelező)

Kövess minket és lépj kapcsolatba velünk Twitteren vagy csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Twitter Facebook

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj nekünk az info@gaideneffects.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra! Köszi!

e-mail küldés